Mød Teamet

Mads

 

 

 

 

MADS ERIKSEN

CEO

Mads er skibets kaptajn og en erfaren General Manager med en solid baggrund fra selskaber som Nokia, 3 og Just Eat. Han sikrer det rette fokus og at skibet kommer sikkert i havn.

Ejvind-Henriksen_300x300_SH

 

 

 

 

EJVIND HENRIKSEN

BESTYRELSESFORMAND

Ejvind er en iværksætter med stort I. Hans viden og netværk hjælper os med at etablere en global tilstedeværelse. Når han ikke arbejder på IDOMOVE, rådgiver han andre nystartede tech-virksomheder til at nå stjernerne.

salg og marketing
sales and marketing

 

 

 

 

CAROLINE ERIKSEN

SALG & MARKETING

Caroline håndterer vores kommunikation og marketing i forbindelse med vores samarbejdspartere, kunder samt på vores sociale platforme. Dertil skaber hun al virksomhedens visuelle- og grafiskemateriale.

Asbjørn_300x300_SH

 

 

 

 

ASBJØRN NORS

REKLAME

Asbjørn er ansvarlig for virksomhedens kreative udspil. Han er en erfaren journalist med en baggrund inden for reklame- og mediebranchen.

Sus_300x300_SH3

 

 

 

 

SUSANNE SVENDSEN

Marketing

Susanne bringer et væld af marketingserfaring til bordet fra IT-virksomheder og teleselskaber. Hun står i spidsen for IDOMOVEs online aktiviteter, online-annoncering, brand udvikling og kommunikationsstrategi.

Christian-Skovgaard_frontal_300x300_SH

 

 

 

 

CHRISTIAN SKOVGAARD-BRINCH

IT/Udvikling

Christian har ansvaret for IDOMOVEs IT og IT arkitektur og sikrer at de tekniske løsninger kører som de skal. Herudover er Christian med til at videreudvikle ny funktionalitet til IDOMOVES App. Han arbejder også hos TDC/NetDesign, hvor han rådgiver kunder indenfor kommunikationsløsninger.

Niels_300x300_SH

NIELS EILERSEN

Innovation

Niels har en solid R&D erfaring fra Nokia. Niels har en rådgivende stilling, hvor han sikrer at vores hardware-specifikationer og produktkvalitet følger de givne standarder.